Lasten ja nuorten ohjelmat

Kuopion Lähetysjuhlilla on lauantaina 26.5. omaa ohjelmaa lapsiperheille sekä nuorille.

Muutokset mahdollisia

Lapset ja perheet

Lauantai 26.5. Hatsalan koululla

• klo 11.00 ja 13.00 Räyhä, tanssiteos koko perheelle
    ”Voittaako ystävyys erilaisuuden pelon, löytyykö riitasoinnusta yhteinen sävel?”
    Xaris Finland (esitys 35 min)
  • klo 11.30–14.00 Toiminnallisia työpajoja Ilo sulle ja mulle -lastensafarin hengessä: tarinoita, askartelua, muskaria.

Nuoret

Lauantai 26.5.

• klo 15.00–17.30 Nuorten päiväbileet, Hatsalan koulu
    Mukana tanssiryhmä Xaris Finland, PS5M, työpajoja, syömistä ja paljon kaikkea kivaa.
  • klo 18.00–19.15 ”Rakasta minua nyt” -messu, Kuopio-halli   Viikkomessu, jossa piispat Jari Jolkkonen ja Ibrahim Azar yhdessä seurakunnan kanssa siunaavat kesän isoset tehtäväänsä. Messua ovat toteuttamassa pastori Oona Huttunen yhdessä Kuopion ev. lut. seurakuntien nuorten kanssa.  Musiikista vastaa Suomen Lähetysseuran nuorten musiikkiryhmkä Cumina.
  • klo 19.30–21.00 Nuorten olohuone, Hatsalan koulu
    Esiintymässä mm. NNS, PS5M ja Mosaiikki-musiikkiryhmä.