Lasten ja nuorten ohjelmat

Kuopion Lähetysjuhlilla on lauantaina 26.5. omaa ohjelmaa lapsiperheille sekä nuorille.

Muutokset mahdollisia

Lapset ja perheet

Lauantai 26.5. Hatsalan koululla
Tule pidemmäksi aikaa tai poikkea hetkeksi.

• klo 11.00 ja 13.30 Räyhä, tanssiteos koko perheelle, ja Mosaiikki-kuoro
    ”Voittaako ystävyys erilaisuuden pelon, löytyykö riitasoinnusta yhteinen sävel?”
    Xaris Finland (esitys 35 min)
  • klo 11.45–14.00 Toiminnallisia työpajoja
    Ilo sulle ja mulle -lastensafarin hengessä: tule mukaan Senegaliin, Nepaliin, Thaimaahan ja Lattareihin. Pääset mukaan tarinoihin, musisoimaan, askartelemaan ja tanssimaan.

Sunnuntai 27.5. Kuopion torilla

• klo 11.00 Pyhäkoulu, teltassa
    Päkän pyhäkouluun saavat tulla pienet ja isot. Minne Päkä on piilottanut pyhän? Entä kuka oikein on Pulmu? Tule etsimään! Päkä ja Pulmu rauhan asialla -lippu liehuu pyhäkoulupaikan merkkinä. Pyhäkoulussa mietitään rauhaan tarvittavia asioita. Ohjaajana Anita Ahtiainen, Nuori kirkko ry.
  • klo 13.00–16.00 Riemu-festari
    Riemu on koko perheen oma festivaali, jossa on lavaohjelmaa, erilaisia toimintapisteitä ja yhteistä tekemistä hyvällä fiiliksellä. Mukana mm. tv:n lastenohjelmien juontaja Tuomo Rannankari ja reipas Virsvälkkä.

Nuoret

Lauantai 26.5.

• klo 15.00–17.30 Nuorten päiväbileet, Hatsalan koulu
    Mukana tanssiryhmä Xaris Finland, PS5M, työpajoja, syömistä ja paljon kaikkea kivaa. Kuinka nuoret voivat vaikuttaa ostosvalinnoilla toisella puolella maailmaa elävän lähimmäisen elämään? Tai mietitkö, olisiko sinusta lähetystyöntekijäksi? Nämä ja monta muuta mielenkiintoista pohdinnan aihetta tarjolla työpajoissa.
    Lue lisää työpajoista ja tule mukaan!
  • klo 18.00–19.15 ”Rakasta minua nyt” -messu, Kuopio-halli   Viikkomessu, jossa piispat Jari Jolkkonen ja Ibrahim Azar yhdessä seurakunnan kanssa siunaavat kesän isoset tehtäväänsä. Messua ovat toteuttamassa pastori Oona Huttunen yhdessä Kuopion ev. lut. seurakuntien nuorten kanssa. Musiikista vastaa Suomen Lähetysseuran nuorten musiikkiryhmä Cumina.
  • klo 19.30–21.00 Nuorten olohuone, Hatsalan koulu
    Esiintymässä mm. NNS ja PS5M.

Toivomme ilmoittautumista Päiväbileisiin, jotta osaamme ennakoida ruokailijoiden ja työpajoihin osallistuvien määrän. Voit myös ostaa ruokaliput Päiväbileisiin etukäteen vähintään 8 hengen ryhmille. Ilmoittaudu ja tilaa ruokaliput tästä.