Kurssitiedot

Lähde liikkeelle -kurssit

Syksyllä 2020 järjestettävien kurssien päivämääristä ja paikoista tulee tarkemmat tiedot tälle sivulle viimeistään 10.3.2020.

Hinta: 200 €,  hinta opiskelijoille ja työttömille 150 €

Hakuaika: on päättynyt 10.2. Voit kysyä paikkoja: lahdeliikkeelle@suomenlahetysseura.fi

Lähijaksot: 29.2.-1.3., 27.-29.3. ja 24.-26.4.2020.

Viikonloput järjestetään Seurakuntaopistolla Järvenpäässä (Järvenpääntie 640). Vierailemme myös Lähetysseuran toimistotiloissa Pasilassa. Lähetysseuran kurssikeskus Päiväkumpu on remontissa, kurssilaiset voivat halutessaan osallistua syksyn 2020 leirille veloituksetta.

Kurssipaikoista ilmoitetaan sähköpostitse ke 12.2.2020. Ensimmäinen osa maksusta (100 €) laskutetaan, kun kurssilainen vahvistaa kurssipaikan. Maksua ei palauteta, jos osallistuja tämän jälkeen peruu tai keskeyttää kurssin. Toinen osuus (100€) laskutetaan maaliskuun lopussa.

Kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit ja ruokailut.
Seurakuntaopistolla on mahdollista yöpyä, mutta majoitus maksetaan erikseen (n. 60€/hlö/yö, 2hh).

Työskentelyajat ovat pääsääntöisesti pe klo 18–21, la klo 10–18 ja su 10–16.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Seurakuntaopisto ja Suomen Lähetysseura. Kurssi on vapaan sivistystyön koulutusta. Neljän viikonlopun koulutus on 5 op:n laajuinen. Halutessaan opintopisteet kevään Nuorten aikuisten viikonlopun voi korvata erillisellä tehtävällä tai saada todistuksen syksyn 2020 leirin jälkeen.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Suvi Korhonen, suvi.korhonen@suomenlahetysseura.fi