Nuorten aikuisten viikonloppu 7.–8.11.2020 – Ohjelmaa etäyhteyksin!

Lokakuun koronatilanteesta johtuen toteutamme Nuorten aikuisten viikonlopun etäyhteyksin. Olet erittäin tervetullut mukaan mistä päin maailmaa tahansa!

Kenelle?

Jos olet 18–30-vuotias ja Lähetysseuran nuorten aikuisten meininki kiinnostaa, olet tervetullut vaikka et olisi koskaan aikaisemmin osallistunut toimintaamme.

Ohjelma

Ohjelmaa on luvassa lauantaina iltapäivällä klo 13.00-18.00 sekä sunnuntaina aamupäivällä klo 10.00-13.00. Ohjelmassa on kuulumisten vaihtoa, keskustelua, pelailua ja hiljentymistä. Voit osallistua joko kaikkiin ohjelmiin tai valita sinulle sopivimmat!

Lauantai

12.45 Zoom aukeaa

13.00 Tervetuloa!

13.20. Evankeliumi ja kehitys/ Mikko Pyhtilä

Miksi evankeliumia tarvitaan kehityksen edistämisessä? Milloin kristinusko on kehityksen esteenä? Tule mukaan kuulemaan lähetystyöntekijä Mikko Pyhtilän kokemuksia ja ajatuksia ja keskustelemaan kehitysyhteistyön ja uskonnon suhteesta.

14.15 Tauko

14.30 Tulevaisuuden toiminnan ideaverstas  Mari Chaulagai

Tule mukaan pohtimaan, millaista Lähetysseuran nuorten aikuisten toiminta voisi olla tulevaisuudessa! Ohjaajana työskentelyssä toimii aiheesta YAMK-tutkinnon opinnäytetyötä tekevä Mari Chaulagai

15.30 Tauko

15.45 Etäpelailua

16.30 Tauko

16.45 Henkisyyttä ja mielenrauhaa – keskustelua aasialaisen uskonnollisuuden vaikutuksista länsimaiseen kulttuuriin.

Radio Dein ohelmassa Kirkon lähetyskeskuksen vs. Johtaja, TT Elina Hellqvist ja Kirkon tutkimuskeskuksen tutkija, Dos. Jyri Komulainen keskustelivat aasialaisen kulttuurin vaikutuksesta länsimaiseen kulttuuriin ja nykypäivän uskonnollisuuteen. Kuuntele ohjelma etukäteen ja tule mukaan keskustelemaan meditaatiosta, joogasta, hengellisyydestä ja henkisyydestä. Huom! keskustelemme radio-ohjelman pohjalta, joten kuuntele tunnin mittainen pätkä etukäteen vaikka aamulenkin yhteydessä!

Radio-ohjelman tallenne löytyy täältä: https://www.radiodei.fi/kuuntele-jyri-komulainen-ja-elina-hellqvist-kertoivat-aamulahetyksessa-idan-uskontojen-vaikutuksista-meidan-traditioomme/?fbclid=IwAR3Ccl7luR4SKp3i-kiuEpeP8wksacxz9oVhKfsyL9r5rGaC2TadrT9MnI0

17.30 Tauko

17.45 Iltahartaus

Lähetysseuran teologinen asiantuntija Kati Kemppainen johdattelee kristilliseen meditaatioon.

Sunnuntai

10.00 Radiojumalanpalvelus Kangasniemen kirkosta – Kuuntele Yle 1 radiokanavalta tai osoitteessa

11.30. Virtuaaliset kirkkokahvit Zoomissa

Tule juttelemaan päivän sunnuntain teemasta ja elämästä. Kirkkokahveja emännöi Iiris Kontra