Ilo sulle ja mulle -lastensafari

Ilo sulle ja mulle on Suomen Lähetysseuran tuottama lasten lähetysnäyttely. Safari muodostuu taustakuvasta, isoista nukeista sekä maailmalta tuoduista esineistä. Taustan kuvia seuraten matkustetaan Afrikasta, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan. Esittelymatkalla tutustutaan eri maiden lasten elämään ja koulun käyntiin tarinoiden kautta sekä kerrotaan esineiden käyttötavoista, leikeistä ja peleistä. Safari on suunnattu pääasiassa esikouluikäisille ja ala-asteen 1.-3. luokkien oppilaille. Esittely kestää noin 45 minuuttia. Safarin voi tilata seurakuntaan. Se toimii erinomaisena välineenä seurakunnan ja koulun välisessä globaali- ja uskontokasvatuksessa. Esittelijöinä toimivat seurakunnan omat työntekijät. Safaripakettiin kuuluvat näyttelyesineet, käsikirjoitus ja Lähetysseuran työntekijän antama esittelykoulutus. Ilo sulle mulle -lähetyssafarin vuokra on 450€/vko.

Lisätiedot ja tilaukset:
Koulu- ja oppilaitostyön asiantuntija