Siirry suoraan sisältöön Siirry alapalkkiin

Ilo sulle ja mulle – lasten lähetysnäyttely

Ilo sulle ja mulle – lasten lähetysnäyttely vie matkalle maaosasta toiseen ja on oiva väline globaalikasvatukseen ja kouluyhteistyöhön

Ilo sulle ja mulle on Suomen Lähetysseuran tuottama tarinallinen näyttely. Näyttely kootaan värikkäistä eri maanosiin suuntaavasta taustakuvasta ja isoista nukeista sekä maailmalta tuoduista esineistä. Taustan kuvia seuraten matkustetaan Afrikasta, Aasiaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Neljän eri maissa asuvan 6–8-vuotiaan lapsen tarinaa seuraten tutustutaan lasten arkeen, kotiaskareisiin ja koulunkäyntiin. Tarinoiden lomassa kerrotaan esineiden käyttötavoista.

Näyttely on suunnattu pääasiassa esikouluun ja alakoulun 1.–3. luokkien oppilaille. Esittely kestää noin 45 minuuttia. Se toimii erinomaisena välineenä seurakunnan ja koulun välisessä globaali- ja uskontokasvatuksessa. Näyttelyn voi tilata seurakuntaan. Esittelijöinä toimivat seurakunnan omat työntekijät. Näyttelypakettiin kuuluvat näyttelyesineet, käsikirjoitus ja Lähetysseuran työntekijän antama esittelykoulutus. Ilo sulle ja mulle -lähetysnäyttelyn vuokra on 450€/vko.

Lisätiedot ja tilaukset:
Koulu- ja oppilaitostyön asiantuntija
p. 050 545 0841
lahetysnayttelyt@suomenlahetysseura.fi