160-vuotiskerays

Anna toivoa syrjityille!

Suomen Lähetysseuran 160-vuotisjuhlakeräys tuo toivoa syrjityille ihmisryhmille.

Lahjoita

Suomen Lähetysseura viettää tänä vuonna 160-vuotisjuhliaan.
Juhlavuoden kunniaksi haluamme kertoa tarinoita toivosta ja uskon voimasta.

Toivon työmme yhdessä kumppaneidemme kanssa suuntautuu sinne, missä hätä on suurin: kaikkein heikoimmassa asemassa olevien, syrjittyjen ja syrjäytettyjen pariin. Esimerkiksi vähemmistöön kuuluminen, sukupuoli tai vaikkapa vammaisuus aiheuttavat syrjintää, epätasa-arvoa ja turvattomuutta.

Ilman tukijoitamme nepalilaisen Sanchitankin tulevaisuus olisi toisenlainen.

Anna hyvän työmme jatkua ja lahjoita toivoa tulevaisuuteen »

Voit lahjoittaa myös tilisiirtona:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30
Viesti: 160

Vammaisen lapsen koulukyyti
Koulupuku- ja tarvikkeet
Ammatti
Työ Pakistanissa

Nepalilainen Sanchita Sunar, 13, on köyhän alakastisen perheen tyttö maassa, jossa niin sukupuoleen kuin kastiin perustuva syrjintä elää vahvana. Kaiken lisäksi hän on syntynyt kuulovamman kanssa.

Lähetysseuran kumppanijärjestö perusti Sanchitan kylään vertaistukiryhmän, jonka avulla vammaiset ihmiset voivat parantaa toimeentuloaan ja asemaansa yhteisössä.

Lue Sanchitan tarina »