Hae Cuminaan

Riihis 2017, 4.-6.8.2017, Päiväkumpu, Suomen Lähetysseura. Kuvaaja: Renja Nurmi

Cumina on Suomen Lähetysseuran vuosittain koottava nuorten musiikkiryhmä, johon valitaan hakemusten perusteella noin 20 soittajaa ja laulajaa. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Cuminan konserttiohjelmisto koostuu pääasiassa suomalaisesta hengellisestä musiikista sekä perinteisistä afrikkalaisista lauluista. Kappaleet sovitetaan kokoonpanolle sopiviksi ja toteutetaan laulaen, soittaen ja tanssien. Kiertueella pidetään esillä Suomen Lähetysseuran työtä erityisesti yhden esittelykohteen kautta, joka vaikuttaa myös kiertueen musiikilliseen ohjelmistoon.

Cumina-koulutuksen osallistumismaksuun sisältyy ylläpito koko koulutuksen ja kiertueen ajalta. Matkat koulutusleirille, kiertueen alku- ja päätepisteeseen sekä Riihikirkkoleirille maksaa cuminalainen itse.

Lisätietoja ja tärkeitä päivämääriä

Osallistumishinta 260€ (sis. treenileirin, keikat ja kiertueen ylläpidon)

7.5.–10.5. Harjoitusleiri Päiväkummussa, Orivedellä
2.–11.6. Kiertue
14.–16.8.Riihisleiri Päiväkummussa (keikkapäivä Cuminalaisille ilmainen tai Riihis puoleen hintaan)

Cuminasta vetäjiin voit olla sähköpostiosoitteella cumina@suomenlahetysseura.fi.

Vuoden 2020 Cumina on peruttu koronaepidemian takia.

Täytä hakemus

Hakuaika on 1.2.-8.3.2020