Cumina 2022 tulee – Hae mukaan!

Cumina on Suomen Lähetysseuran vuosittain koottava nuorten musiikkiryhmä, johon valitaan hakemusten perusteella noin 20 soittajaa ja laulajaa. Ryhmä tekee kesäkuun alussa noin viikon mittaisen kiertueen esiintyen seurakunnissa ja seurakuntien tapahtumissa.

Parikymmentä parikymppistä iloista nuorta ryhmäkuvaan pakkautuneena valkoiset musiikkiryhmän t-paidat päällään.
Vuoden 2021 iloiset cuminalaiset Päiväkummussa. Kuva Leevi Aila

Cuminan konserttiohjelmisto koostuu pääasiassa suomalaisesta hengellisestä musiikista sekä perinteisistä afrikkalaisista lauluista. Kappaleet sovitetaan kokoonpanolle sopiviksi ja toteutetaan laulaen, soittaen ja tanssien. Kiertueella pidetään esillä Suomen Lähetysseuran työtä erityisesti yhden esittelykohteen kautta, joka vaikuttaa myös kiertueen musiikilliseen ohjelmistoon.

Cumina-koulutuksen osallistumismaksuun sisältyy ylläpito koko koulutuksen ja kiertueen ajalta. Matkat koulutusleirille ja kiertueen alku- ja päätepisteeseen maksaa cuminalainen itse. Riihisleiristä cuminalainen saa 50% alennuksen.

Lisätietoja ja tärkeitä päivämääriä

Osallistumishinta 260 € (sis. treenileirin, keikat ja kiertueen ylläpidon)
12.–15.5. Harjoitusleiri Päiväkummussa, Orivedellä
7.–14.6. Kiertue