Skip to main content Skip to footer

Seurakunnalle

Seurakunnat ovat Suomen Lähetysseuran tärkeimmät kumppanit kotimaassa. Yhdessä teemme kokonaisvaltaista lähetystyötä maailmalla ja edistämme maailmanlaajan Kristuksen kirkon kasvua. Seurakuntien taloudellinen ja hengellinen tuki on toiminnallemme olennaisen tärkeää.

Minun seurakuntani

Zöpho Leipu

Vierailut

Lähetystyöntekijämme, kouluttajamme ja asiantuntijamme ovat seurakuntien käytettävissä erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja toiminnan kehittämisessä.

Tutustu heihin ja ota yhteyttä
Senegalilaiset lapset istuvat ringissä seuraamassa pyhäkouluopetusta.

Koulutukset

Tarjoamme seurakunnille kansainvälisyyskasvatukseen ja monikulttuurisuuteen liittyviä koulutuksia niin aikuisille kuin lapsille ja nuorille.

Tutustu tarkemmin

Taideryhmät

Viimevuotinen Cumina-ryhmä esiintyi mm. Lähetysjuhlilla Vihdissä. Kuva Ari Vitikainen

Musiikkia – tanssia – teatteria – koulutusta: Lähetysseuran yhteydessä toimivia musiikki- ja taideryhmiä voi tilata esiintymään ja kouluttamaan.

Materiaalit

Lähetysseuran kehitysyhteistyö arvioitiin viime vuonna. Arvioinnissa muun muassa kiitettiin Lähetysseuran tapaa huomioida työssään haavoittuvat ihmisryhmät

Täältä löydät Suomen Lähetysseuran logot sekä monenlaista materiaalia seurakunnassa käytettäväksi eri-ikäisten parissa.