Vapaaehtoiseksi ulkomaille

Muuta maailmaa vapaaehtoisena

Tule Felm Volunteeriksi!

Kiinnostaako vapaaehtoistyö tai harjoittelu ulkomailla? Se on mahdollista Felm Volunteer -ohjelmamme kautta.

Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojemme ja -järjestöjemme työssä erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2–12 kuukauden ajan. Vapaaehtoistyö tai harjoittelu Felm Volunteerina tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua käytännön työhön.

Felm Volunteeriksi lähteminen edellyttää Lähde liikkeelle -koulutuksen suorittamista.

Seuraavan kerran Felm Volunteer -tehtäviin voi hakea ensi helmikuussa. Silloin haettavat tehtävät kuvauksineen ja hakulomake julkaistaan näillä verkkosivuilla 1.2.2018

Heli Oksanen
Felm Volunteer -koordinaattori
felm-volunteer@felm.org
puh. 040 641 1202

Lisätietoa esitteessä

Esite kertoo, mikä Felm Volunteer -ohjelma on, miten vapaaehtoiseksi pääsee ja mitä vapaaehtoistyö ulkomailla tarjoaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä vielä haluat tietää vapaaehtoistyöstä ulkomailla ja Felm Volunteeriksi hakeutumisesta? Ehkä vastaus löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.