Skip to main content Skip to footer

Onnen Lahja

Anna läheisellesi lahjaksi Onnen Lahja! Onnen Lahja tarjoaa onnea tekojen, sanojen ja ajatusten muodossa.

Anna Onnen Lahja!

Onnen Lahja tarjoaa onnea tekojen, sanojen ja ajatusten muodossa. Lahjoittamalla Onnen Lahjan lähimmäisellesi muistat myös kaukaista lähimmäistäsi. Alta löydät Onnen Lahja -valikoiman.

Onnen Lahjan voit tilata kahdella eri tavalla:
Soita numeroon 020 7127 256
Lähetä sähköpostia osoitteeseen onnenlahjat@suomenlahetysseura.fi. Kerro sähköpostissa nimesi ja osoitteesi.

Lähetämme sinulle Onnen Lahjat ja tilisiirtolomakkeen, jolla voit suorittaa lahjoituksen. Onnen Lahjan toimitusaika on tilauspäivästä riippuen 3-6 päivää.

Onnen Lahjat

Puuntaimen istutus 5 €
10 puuntaimen istutus 30 €

Puuntaimi tuo toivoa. Puita istuttamalla taistellaan ilmastonmuutoksesta johtuvaa aavikoitumista vastaan. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran kestävään kehitykseen tähtäävää työtä. Reformaation merkkivuonna 2017 Puuntaimi-lahjan tuotoilla kasvatetaan metsä Tansaniaan.

Puhdas vesi 10€

Puhtaan juomaveden jakaminen katastrofin uhreille on erittäin tärkeää, jotta taudit kuten kolera eivät pääse leviämään. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran katastrofityötä.

Äidinkielinen Raamattu 15€

Kaikilla maailmassa tulisi olla mahdollisuus lukea Jumalan rakkaudesta Raamatusta omalla äidinkielellään. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkkojen seurakuntatyötä.

Koulukirjat 20€

Koulutus on tie pois köyhyydestä ja se antaa uskoa huomiseen. Eri aineiden tehokkaaseen opiskeluun tarvitaan koulukirjoja. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaisten kumppanien koulutustyötä.

Äitiyspakkaus 30€

Lähetysseuran äitiyspakkaus tarjoaa koulutusta ja tukea erityisesti nuorille äideille. Tuella äidit pääsevät neuvolaan, josta saavat apua ja neuvoja. Lisäksi Lähetysseura jakaa äideille ja pienokaisille vilttejä ja ruoka-apua tarvittaessa. Äitiyspakkaus-lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran paikallisten kumppaneiden työtä äitien ja lapsien parissa.

Ammatti 50€

Ammattikoulutus antaa köyhien maiden ihmisille avaimet parempaan tulevaisuuteen. Lahjalla tuetaan Suomen Lähetysseuran kestävään kehitykseen tähtäävää työtä.

Istuta toivon puu

”Ilmastonmuutoksen seuraukset näkyvät jo Kishapussa. Kuivuus on suuri ongelma. Puiden istuttaminen ja uudelleenmetsitys sitovat kasvihuonekaasupäästöjä. Ne myös parantavat ja auttavat sitomaan maata. Paikalliset ihmiset toivovat puiden tuovan sateet takaisin”, kertoo Suomen Lähetysseuran työntekijä Mikko Pyhtilä.