Levottomuus ja hätä kasvavat Myanmarissa

Myanmarin armeija on kohdistanut yhä enemmän väkivaltaa kaappausta vastustaneita mielenosoittajia kohtaan.  Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa koko ajan. Lähetysseura auttaa pakolaisia ja elinkeinonsa menettäneitä perheitä paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa. Pakolaisille toimitetaan tilapäiseen asumiseen tarvittavaa suojaa, ruokaa, hygieniatarvikkeita, vaatteita ja lääkkeitä. Perheille annetaan ruoka-apua ja psykososiaalista tukea. Sinä voit auttaa vaikeassa tilanteessa olevia.

Lahjoita jo tänään

Humanitaarisen avun tarve on suuri.
Sinun apuasi tarvitaan nyt!

Suomen Lähetysseuran katastrofityö

Lähetysseura sitoutuu kaikessa toiminnassaan kansainvälisesti hyväksyttyihin humanitaarisen avun normeihin ja standardeihin. Katastrofiapua annetaan etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta.

Annamme ruoka-apua, psykososiaalista tukea sekä kasvatamme yhteisöjen osaamista tulevien katastrofien varalta.  Jaamme ruokaa ja siemeniä viljelykasvien istuttamista varten  sekä vaatteita, lääkkeitä, koulutarvikkeita ja muita taloustavaroita kotinsa menettäneille.

Toimimme yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Katastrofityön tuki kohdentuu ensisijaisesti maihin, joissa Lähetysseuralla on jo ennestään toimintaa.

Sinä voit auttaa!